Ermenistan’ın Nefes Pinco indir Kesen Yeşil Alanı Erivan’ı İncelemek

Published on : Friday, August 16, 2024

İster Greatroom’umuzda kokteyller hakkındaki bilginizi derinleştirerek, ister Manchester Joined ile yeni bir şeyler keşfederek, hepimizin bilgisini geliştirin. Bu son teknolojiden, bir sanat formu sergisi de var ve bu, özellikle çok ilginç modern sanat eserlerine ev sahipliği yapıyor. Makaleniz için alakasız veya ödüllendirici olmadığını öğrendiğinizde, yardımcı olmayan katkıları çekin. Çok bilgili bir ekip bulacaksınız ve en iyi müşteri hizmetini sunabilirsiniz.

Yepyeni soykırım, 1,5 milyondan fazla Ermeni’nin düşmanları tarafından hiçbir merhamet gösterilmeden vahşice katledildiği temel toplum çatışmasından sonra ve sırasında gerçekleşti. Sanat galerisinin dışında, yükselen sütunlar, büyüleyici müzik ve kutsal ve hüzünlü bir yer olduğunu düşünen sonsuz alevler yakabilir. Yepyeni şelale, Erivan’ın muhteşem manzarasının tadını çıkarabileceğiniz büyük bir merdivenle doğrudan büyük bir merdivenle 5 katlı, son teknoloji bir yapıdır. Ne yazık ki oradayken dışarı çıkmak için bir yerdi, hava çok iyi değildi ve yeni şaşırtıcı Ağrı Dağı’na kesin bir bakış atamadık. Pizza, börek ve taco gibi katlanabilir taşınabilir yiyecekler ruhunuza hitap ediyorsa, şüphesiz lahmajun’a bayılacaksınız, Ermenistan’ın baharatlı kuzu etiyle kaplı ve kabarana kadar pişirilebilen incecik yassı ekmeği. Mer Taghe’de bir ders kitabı yorumu deneyin, masaya gelmeden önce üzerine maydanoz serpin ve portakal sıkın, yoksa Halep biberi ve nar ekşisiyle baş döndürücü bir Doğu yorumuna sahip olmak için Lahmajun Gaidz’e (iyi bir Suriyeli mülteciye ait) uğrayın.

“Narlar ve Narlar” onun gerçek en iyi çalışmalarından biridir, ancak henüz onları izlemek için. Bunun için ek bir ücret ödememiz gerekse bile müzede fotoğraf çekmedik. Garip sanat eserlerini takdir etmek gerçekten çok keyifliydi çünkü bu topluluktan çok uzaktı. Tutuklanmış ve hapse atılmıştı çünkü video klipleri çok ‘paket dışı’ydı ve o zamanki düzenleyiciler, örneğin diğer insanları kolayca etkileyebilecek zihinlerden aşırı derecede korkuyorlardı.

Sıra dışı yıllara ait el yazmaları ve karmaşık şekilde resimlendirilmiş kitaplar bulabilirsiniz. Erivan, belki de yeni Kafkasya’nın kafe toplumundan fonudur, haklı çıkarmak için yeterli sebep – her yer için bir kahve dükkanı vardır ve eğer surj, siyah Ermeni kahvesi veya -daha yakın zamanda- kapuçino ve diğer özel içecekleri içiyorsanız, mola vermek için saatlerce dolaşmayı deneyebilirsiniz. Kahve meraklıları, kendi çekirdeklerini kavuran Çevre Dostu Bean’de ve profesyonelce çizilmiş espressolar ve seksi krepler için hayranlık duyulan Gemini’de bir araya geliyor. Aeon AntiCafe’de tekdüze trafik karışıyor, oyunlar ve saatlerce vakit geçirebileceğiniz, sonsuz bisküvilere, kahveye ve çaya doyabileceğiniz ortak çalışma alanları olan sıkı bir inziva yeri.

Ermenistan’ın Matenadaran’a ilişkin tarihi hakkında daha fazla bilgi edinin | Pinco indir

Pinco indir

Dönüşümü izleyen en yeni mimar, eski mülkleri buldozerle dümdüz eden ve kanalları açıp kırmızı tüf evler (Erivan’ın takma adı, yepyeni “Yeşil Alan”) için yollar yapan Ermeni yapımı Alexander Tamanian’dır. Erivan’ın yeni muzaffer Cumhuriyet Dikdörtgeni, şu anda en yeni Ulusal Galeri ve Marriott Lodge’u inşa etmek için 53 yıl aldı. Coşkulu “ses çeşmelerini” hareket halinde görmek için yazın gün batımına gidin. Beyaz hitlerden, bir alan dokunuşuna sahip klasiklere kadar, tanıdık ama beklenenin ötesinde yükseltilmiş yemeğin tadını çıkarın.Ne yazık ki yeni Soykırım sanat galerisi kapsamlı bir onarım için yılda bir kez açılacak ve 24 Nisan 2015 olan 100. düğününden sadece 2 gün önce açılacak.

Eski ve yepyeni arasında sürekli bir etkileşim, Erivan’ı çılgınca ilginç hale getirir. Ermeni mutfağı, Pers, Doğu Avrupa ülkeleri, Gürcistan ve Levant’tan gelen tatlar ve tekniklerden oluşan harika bir patchwork yorganı deneyin. Dolmama’da, ünlü kasesi dolma, limonlu tahıla sarılmış üzüm yaprakları ve biberiye kokulu yüzey sığır eti olan ev yapımı bir kafede Doğu Ermeni yemeği hissini (çok daha fazla Rus ve Gürcü olabilir) değerlendirin. Anteb’de, sıfır fırfırlı bir Suriye-Ermeni karşılıklı birkaç kesim kuzeye, bölgenin en iyi mantısına, et suyuna dalmış başparmak büyüklüğünde et köftelerine ve yoğun yoğurda batırabilirsiniz.

Sunucular kusursuz toplantılar ve uzman hissi odalarında, profesyonel planlamacılar tarafından geliştirilmiş ve kişiselleştirilmiş sunumlar yapacaksınız. Özel İtalyan yemeklerinin tadını çıkarın ve kendi misafirperver yemeğimiz sırasında yaratıcı içecekler içebilirsiniz ve kulüp yapabilirsiniz. Tam bir günlük ekip veya geziden sonra, spor salonumuzda vücudunuzu canlandırın veya kendi açık havuzumuzun ışıltılı okyanuslarında yenilenin.

Ermeni Yemeklerini Çeşitli Yiyeceklerde Deneyin

Pinco indir

Zvartnots Uluslararası Havaalanı yakınlarında keşfedilen 4 süperstar tatil köyümüz, Erivan’ın canlı şehir merkezinde performans sergileyebileceğiniz ve dinlenebileceğiniz lüks bir sığınak deniyor. Brendinin büyük hayranları olmasam bile, aslında daha önce hiç denemediğimi düşünüyorum, ancak Brandy hakkında çok şey incelediğimiz için bu hepimiz için son derece büyüleyici bir deneyimdi. Brandy, Brandy’yi çalıştırmak için en az 36 ay boyunca coşkulu bir çam fıçıda saklanan şaraptan yapılır, bu da Brandy’yi çalıştırmak için ek bir ruh çağıyla birleştirildi.

Ziyaretçilerin nakit karşılığında güvence altına alınması için Envoy Hostel de yenilmiyor; bireysel ve ortak odalara ve büyük yürüyüş gezilerine ve gezilere sahip. 12 daha iyi döşenmiş yatak odası ve ön Pinco indir tarafta yemek masası ekibine sahip olan Kişisel Resorts Erivan, Envoy’dan bir adım daha fazlasıdır ve aşıklar ve bir yer hissi arayanlar için iyi olabilir.Vernissage sırasında Erivan’ın en büyük açık hava işletmesinin Buzand ve Aram Yolları’na hafta sonları depolanmasını bekleyin.

Önde gelen Ermeni şapeli uluslararası, yeni St Grigor Lusavorich’e bakın

Finansmanda parmaklarınızın ucunda UNESCO tarafından korunan bir uçurumun kenarına oyulmuş bir manastır olan Geghard’ı ve Kafkasya’da eşsiz tuğla oymalarıyla Noravank’ı deneyin – bir seyahat güzergahından hariç tutulmaması gereken yapısal harikalar. Şaraplar MÖ 9. yüzyılda Erivan’da üretilmiştir ve onu dünyanın en eski bilinen bağcılık bölgelerinden biri yapar. Dünyanın en eski şehirlerinden biri olan ve MÖ 782’de kurulan Erivan’ın çok sayıda, dünya grubu müzesine sahip olması şaşırtıcı değildir. Yeni Federal Galeri, uluslararası alanda yedi katlı son derece muhteşemdir ve Demir Çağı fresklerinden ortaçağ işaretlerine ve diaspora sanatçılarının modern çizimlerine kadar her yerde Ermeni eserleri bulabilirsiniz.Tıpkı uygun bir şekilde, Ermenistan’ın eski edebiyat topluluğu olan ve 405. yüzyılda Ermeni alfabesini geliştiren Mesrop Mashots’un devasa heykeli nedeniyle başkanlık ettiği bir tapınak olan Matenadaran’ı deneyin.

Kumar şirketi Bonuslarının Artıları ve Eksileri

Burada, küstah seyyar satıcılar 100 yıllık antikalardan el dokuması kilimlere kadar ürünleri bir düzine tişörte kadar sunuyor. Lezzetli çeşitlilikteki hediyelik eşyalara sahip olmak için, kurutulmuş meyvelere, yeni yüzey otlarına ve basturmaya (Ermeni sığır eti sarsıntısı) kadar envanter yapabileceğiniz harika yaldızlı bir cepheye sahip iyi yenilenmiş bir Sovyet dönemi yemek salonu olan Pak Shooka’dan başkasına bakmayın. Erivan, tüm seçeneklerin trafiğine sahip konser etkinliklerinin olduğu gerçekten çok iyi bir müzik şehridir. İlk kez gelenler, Amiryan Otoyolu üzerindeki Tavern Erivan’da, cennet gibi khorovats (Ermeni barbeküsü) ile bilinen karma bir grubun bulunduğu bir kafe veya restorandaki ruh dolu, fişsiz Ermeni halk müziğini kaçırmamalı. (Gelecekteki gösteri saatlerini etiketlemek için.) Caz müziğine karşı özel bir ilgisi olan kişiler de, Mezzo Antique Family Bar’daki yetenekli sanatçılar tarafından hoş bir şekilde şaşırtılabilirler; bu sanatçılar gerçekten anlaşılmış klasiklerden kesin olarak bahsediyorlar.

Pinco indir

Tarihi loca, şehir merkezindeki Republic Rectangular’ın ipuçlarının içinde çok iyi bir konuma sahiptir. Sakin olun ve harika bir şekilde tasarlanmış yatak odası ve odalarınızın içinde, lüks yatak takımları, yüksek hızlı Wi-Fi, mermer tuvaletler, ses geçirmez pencere ve yirmi dört saat alan sağlayıcısı sunabilirsiniz. Ermenistan Kayıt Sanat Galerisi, ABD Büyükelçiliği ve ünlü Ararat Brandy fabrikası gibi ünlü yerlerden bahsedin.

Ermenistan, Hristiyanlığı federal inanç olarak kabul eden ilk ulustur ve bu güçlü temelli kayıt Erivan’ın ibadethanelerine yansır. Kasabanın en büyüğü Katoghike, mucizevi bir şekilde 1679’daki harap edici depremi atlattı. Küçük kilisenizin batıya bakan cephesindeki yazıtlar yaklaşık 1229’a kadar eskiydi. 2001’de kutsanan ve kutuplaştırıcı ilerici mimarisiyle ünlenen ülkenin en büyük Ermeni Apostolik kilisesi olan Surp Grigor Lusavoriç Katedrali’nin 21. yüzyılına hızlıca ilerleyelim. Erivan, yüzyıllardır Müslüman toplulukların bulunduğu yer olsa da, renkli mozaikleri ve turkuaz kubbesiyle dikkat çeken en yeni Mavi Cami, şehrin (küçük giysiler bekleniyor) göz atmaya değer tek kalan İslami övgü yeridir.

Ancak sanatçıya bu kadar az şey hediye etti, hatta hapisteyken film çekmesi yasaklandığında bile, adam yoğunlaştırılmış bir film içeren kolajlar yapmaya devam etti ve her kolaj başka bir hikaye anlattı. 1945’te üretilen yeni Matenadarn aslında Ermenistan’daki Hıristiyanlığın tarihini, antik şifalı bitki yaşamını ve bitki yaşamını, kitapları ve çok daha fazlasını tasvir eden 20.100 binden fazla el yazmasına ev sahipliği yapan ulusal bir müzedir. Ermenistan klasik bir ülke olduğu için, bu tür el yazmaları Ermenistan’ın itibarını ve iyi korunmuş toplumu anlamakta son derece önemli olmuştur. Çeşitli el yazmaları ve kaynaklar hakkında oldukça ilginç ayrıntılara sahip olduğumuz rehberli bir yolculuğa çıktım.

Pinco indir

Örneğin hangi kilise akşamları projektörlerle aydınlatıldıktan hemen sonra muhteşem görünmeye çalışır. Akşam vakti, Erivanlılar gibi yaratın ve bölgedeki bir pub veya kafede yukarı doğru yayın yapın. Her gecenizin mükemmel bir başlangıcı, 2016’da kesinlikle açacağınız mükemmel bir hareketli alkol cenneti olan Dargett Brewpub’dır ve sadece yirmi fıçı içkiden çok daha fazlasını ve Ermenistan’ın temel IPA’sını döker. Ardından, meyve suyu ve ölü buzdan yapılmış göz alıcı karışımları çalkalayan nazik miksologların bulunduğu Daboo Bar’da bir kokteyl veya iki tane, ardından punk rock titreşimleri ve karışık, gösterişsiz bir grup için Calumet Kültür Koltuğu’na gidin. Harika olduğunu düşünün veya beğenmeyin, Erivan’ın Sovyet yapıları rasyonel olarak destansıdır; gerçekte, Erivan’ın bugün olduğu geniş kentsel kalbi için Sovyet boyunduruğu altındaydı.

11.500 dikdörtgen kilometrelik bir alanda bulunan Ermenistan, Maryland’ın ne kadar büyük olduğunu, yani tarihi alanlarının çoğunun Erivan’a yapacağınız gezide görülebileceği anlamına geliyor. Şehrin 11 mil batısında bulunan Echmiadzin Katedrali, akla gelebilecek en iyi yerlerden biri. Dünyanın en eski katedrali olduğu söylenen yapı, 300 Reklam’a kadar kutsanmıştır. Artan, zaman kullanılan salonlar, Ermenilerin ülkeye daha fazla sahip olması için bir hac yeri olmaya devam ediyor.

Örnek Ermeni “Pizza”

Daniel, on yıllık brendinin çikolata tadı bıraktığını iddia ediyor, bu da yeni örneğin arkasındaki Brandy master sayesinde doğrulandı. Tamam, Yerevan Brandy Business’ta çok eğlendik ve içgörülü bir şekilde dışarı çıktık! Eğer siz de bir gurme, içki veya brendi tutkunuysanız, BeMyGuest tarafından sunulan yemek ve içecek yolculuğunuza bakıyorsunuz.Yakın zamana kadar, çok sayıda ziyaretçi, uzay-yıllarca süren silüetiyle Bakü gibi Kafkasya’nın gösterişli başkentlerine, Instagram’daki en iyi mozzarella peynirli ekmekleri ve Disney’leştirilmiş tarihi alanıyla Tiflis’e daha fazla Erivan’ı özlüyordu. Erivan’ın yollarına çıkın ve mükemmel bir BMW’nin reggaeton sesini dinleyeceğiniz kadar, mükemmel bir kafenin ses sisteminden gelen Ermeni duduk melodilerini de dinleyeceksiniz.

Erivan içecek pubımız Cristal Club & Settee’de özel içeceklerin ve iştah açıcı Ermeni ve uluslararası yemeklerin tadını çıkarın. Bu harika mekan, Erivan’da büyük bir buluşmada aileniz, akrabalarınız ve tanıdıklarınızla rahatlamak için yapılmıştır.Tüm noktalar, Erivan’ı keşfetmek için 1-2 günümüzün olduğu BeMyGuest’e sahip olduğumuz yolculuğumuzun bir parçasıydı. Ermenistan’daki kalan zamanımızı nasıl geçirdiğimi bilmek istiyorsanız, işte Ermenistan içinde atabileceğiniz adımlarla ilgili bazı yazılar. Yeni St Grigor Lusavoriç katedrali, Ermenistan’daki devlet inancınız olarak Hristiyanlığın ilan edilmesinin 1700. yıldönümünün yeni sembolü ve Ermenistan’a Hristiyanlığı getirmekten sorumlu olan yeni aydınlatıcı St Gregory’ye mükemmel bir övgüdür. Şapel, Ermenistan’daki mevcut şapellerden biridir ve yanlış düşünmediğimizde geçmiş yıllarda sadece altı-yediye odaklanmıştır.

Comments are closed.

Follow Us:-
 
     
 
 

Subscribe Newsletter:

Subscribe Our Newsletter!
E-mail:
 

ADVERTISEMENT